Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
polakowalska Młoda gwiazda
|
Wysłany: Pią Lut 28, 2020 09:40 Temat postu: Hybrydy - robicie? |
|
|
Dziewczyny! Robicie manicure hybrydowy? Część mówi, że to znacznie niszczy paznokcie i obciąża płytki. Ale bardzo spodobały mi się prace pań z http://e-beautyexpert.pl/ i chyba się zdecyduję. A Wy robicie? Czy niszczenie paznokci to mit? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Lut 28, 2020 09:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marika Nowy
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2020 15:28 Temat postu: |
|
|
Nie robię. Za bardzo niszczy paznokcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciejowa
|
Wysłany: Wto Mar 03, 2020 15:03 Temat postu: |
|
|
Nie robię, nie podoba mi się efekt |
|
Powrót do góry |
|
|
nuxa Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2020 16:23 Temat postu: |
|
|
tak robiłam, ale teraz siłą rzeczy nie ma takiej mozliwości ;/ ale nie narzekam bo to czas na to by zrobić sobie kuracje odżywczą na zmeczoną już nieco płytkę. Nie wiem jakich odżywek używacie ale u mnie przy takich mocno znbiszczonych paznokciach nalepiej sprawedza się ta z eveline - SOS ( z wapnem i kolagenem). kosztuje ,,grosze" a potrafi zdziałać cuda |
|
Powrót do góry |
|
|
Fitr6iuy
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2020 20:27 Temat postu: |
|
|
niebawem zamierzam się tym zająć.
-
sandały robocze |
|
Powrót do góry |
|
|
Irokez
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2020 20:14 Temat postu: |
|
|
Raczej nie, nie pasują mi |
|
Powrót do góry |
|
|
Maryy Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2020 22:05 Temat postu: |
|
|
Osobiście uwielbiam paznokcie hybrydowe. Niestety z wiadomych przyczyn musiałam sobie zrobić z nimi przerwę, ale moimi ulubionymi są lakiery semilac i eveline, kupuje je od nich https://horex.pl/kobieta/paznokcie/lakiery_hybrydowe.html bo nie chce mi się zamawiaś z różnych sklepów, a lubię mieć dużo różnych kolorów. Co do zniszczonych paznokci polecam olejek rycynowy dośc szybko radzi sobie ze zniszczoną płytką |
|
Powrót do góry |
|
|
serpatka
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2020 16:00 Temat postu: |
|
|
no mi hybrydy mega zniszczyły paznokcie! Ale całe szczęście już wracają one do stanu sprzed hybryd stosuję odzywkę z Eveline z wapniem i kolagenem i musze przyznać że jest mega! Po prostu z dnia na dzień widzę różnicę w paznokciach |
|
Powrót do góry |
|
|
Efka
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2020 19:24 Temat postu: |
|
|
Dobra odżywka to podstawa. Przy czym mamy dzisiaj znacznie więcej możliwości jeżeli chodzi o manicure niż tylko i wyłącznie hybrydy. Sama lubię raz na jakiś czas odwiedzić takie miejsce jak gabinet estelium.pl/manicure w Bielsku-Białej. Można tam zrobić przepiękne paznokcie, nie tylko hybrydowe, ale też np. manicure japoński czy biologiczny i cieszyć się pięknymi paznokietkami przez długi czas. |
|
Powrót do góry |
|
|
ziemianka Młoda gwiazda
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2020 14:26 Temat postu: |
|
|
Nie, ja nie robię hybryd bo słyszałam że bardzo niszczą paznokcie, które potem ciężko odbudować a ja i tak mam słabe bez hybryd nawet. Ratuję się odżywką Eveline 8w1 zawsze ona mi pomaga i potem zwykłego lakieru używam z coatem, ale hybryd nie robię.
|
|
Powrót do góry |
|
|
malencja Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2020 16:37 Temat postu: |
|
|
robie raz na jakiś czas, z reguły na jakieś specjalne okazje, tak na co dzien raczej nie bo wciaz staram sie tą moją naturalną płytkę wzmocnić. teraz jestem w trakcie kuracji preparatem 8w1 z Eveline. ekstra jest, dziala natychmiastowo. |
|
Powrót do góry |
|
|
kristiii
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 15:18 Temat postu: |
|
|
Ja póki co zrezygnowałam z hybryd. Stosuje teraz odżywkę SOS z wpaniem i kolagenem z Eveline i stawiam po prostu na pielęgnację I tak siedzę w domu na home office więc to dobra okazja by o siebie zadbać |
|
Powrót do góry |
|
|
MokoKo Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Paź 30, 2020 12:43 Temat postu: |
|
|
Ja też robię sobie hybrydy, ale nie chodzę do kosmetyczki, tylko robię sama w domu i czasami już mi cierpliwości do tego brakuje. Zwłaszcza, jak się spieszę albo na przykład robię je na łóżku (bo takie szalone pomysły też mi przychodzą niestety do głowy) i wtedy już całkiem coś musi się nie udać. Kiedyś np. wylałam cały primer na nową pościel... Na szczęście szybko znalazłam jakieś sprawne triki na szybkie wyczyszczenie pościeli i udało mi się ją uratować. Szkoda jedynie primera. Morał z tego taki, że jak chcecie robić same w domu to lepiej jak ludzie, w normalnym miejscu typu stolik |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
wiwo12 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2021 15:27 Temat postu: folia transferowa |
|
|
Ja już od kilku lat robię paznokcie hybrydowe sama w domu i nie żałuję, że zrezygnowałam z usług kosmetyczki. Chyba po prostu nie trafiłam na jakąś dobrą, bo nigdy nie byłam zadowolona z ich usług. Paznokcie mam w bardzo dobrym stanie - nic się z nimi nie dzieje, a teraz, gdy robię manicure sama, zmieniam go co tydzień i już nie mam pomysłu na zdobienia. Zamówiłam ostatnio taką ozdobę jak folia transferowa i właśnie czekam na przesyłkę. Nie mogę się doczekać efektu na paznokciach |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2021 15:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |