Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
werman Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2021 22:56 Temat postu: |
|
|
Dobrym rozwiązaniem dla biur jest wentylacja, która zadba o właściwą cyrkulację powietrza, w każdym pomieszczeniu, na terenie całego biura. Oczywiście, aby mogła dzielnie służyć latami, należy ją czyścić. Kiedy taką usługę, zlecałem po raz pierwszy to ten artykuł: https://brawent.pl/czyszczenie-wentylacji-rob-to-skutecznie/ , bardzo mi pomógł. Wiedziałem jak się przygotować, o co zapytać, a przede wszystkim wiedziałem o czym do mnie mówią. Nie ukrywam, odczułem ulgę, bo nie byłem totalnie zielony w temacie. Teraz, z każdym, kolejnym czyszczeniem jest łatwiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2021 22:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
MalaMi Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2021 09:02 Temat postu: |
|
|
Jak robisz robie biuro, to na pewno przyda Ci się porządny komputer. W Gdańsku jest świetne miejsce - Enter serwis gdzie składają Komputery do pracy. Ja od nich właśnie brałem swój obecny i w ogóle mi się nie zacina, bo nie jest cały zagracony niepotrzebnymi aplikacjami, które są w większości komputerów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Freckles
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
latina Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2021 18:21 Temat postu: |
|
|
Jestem w trakcie urządzania swojego biura. Wczoraj przez internet zamówiłam meble i sprzęt komputerowy, ale oprócz tego zostały do zakupu jeszcze fotele. Spodobały mi się te ze strony https://designtown.pl/pl/p/Fotel-Biurowy-Skora-Naturalna-Insp.-Projektem-Eames-Executive-Chair/3187 bo sa wykonane z naturalnej skóry i wyglądają na bardzo wygodne. Polecił mi je jeden ze znajomych, bo u niego w biurze prezentują się znakomicie i są bardzo wygodne. Co o nich myślicie? Będę wdzięczna za opinię! |
|
Powrót do góry |
|
|
malkontentis Ważna osoba
|
Wysłany: Sob Maj 22, 2021 19:47 Temat postu: |
|
|
Myślę, że wpływ zapachu na sprzedaż może mieć spore przełożenie, szczególnie, jeśli są to sklepy odzieżowe. Jeśli interesuje was tego typu oferta, to polecam wam zajrzeć na stronę internetową firmy: expertaroma.pl, gdzie znajdziecie naprawdę rozbudowaną ofertę, związaną z aroma marketingiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rella
|
Wysłany: Sob Maj 22, 2021 20:26 Temat postu: |
|
|
Jest pełno sklepów z takim asortymentem _________________ Płyty plexi |
|
Powrót do góry |
|
|
kassui Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2021 20:15 Temat postu: |
|
|
Na pewno warto zwrócić tutaj uwagę na dobrej jakości meble biurowe. I tutaj szczerze oraz zdecydowanie mogę wam polecić ofertę https://meble.lobos.pl/sklep/21-krzesla-i-fotele-obrotowe Mają bogaty asortyment w przystępnych cenach - na pewno uda wam się coś wybrać dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
After
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2021 21:16 Temat postu: |
|
|
Do biura to jest na pewno sporo rzeczy do kupienia |
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Ważna osoba
|
Wysłany: Czw Cze 10, 2021 14:16 Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuję każdemu z osobna za propozycje tego co na wyposażenie biura można kupić. Wiadomo, że w kwestii bezpieczeństwa rzeczy takie jak gaśnice śniegowe są raczej obowiązkowe i nie ma tutaj o czym gadać bo bezpieczeństwo powinno być zawsze na pierwszym miejscu, ale np. jeżeli chodzi o meble do biura to wolicie meble metalowe czy klasycznie drewniane które są bardziej funkcjonalne? |
|
Powrót do góry |
|
|
smoku Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
weiland Ważna osoba
|