Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Zdrowy
Do³±czy³: 01 Gru 2020 Posty: 1
|
Wys³any: Wto Gru 01, 2020 11:13 Temat postu: zdrowy catering dietetyczny |
|
|
zdrowy catering dietetyczny - Nie musisz byæ specjalist±, aby wiedzieæ, ¿e dieta to podstawa dobrego samopoczucia i witalno¶ci. Jednak pewnie nie chcesz spêdzaæ d³ugich godzin w kuchni, wymy¶laj±c jad³ospis i gotuj±c dla siebie osobne posi³ki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Wto Gru 01, 2020 11:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
kate444 Pomoc zaawansowana
Do³±czy³: 17 Sie 2020 Posty: 87 Sk±d: Kraków
|
Wys³any: Wto Gru 01, 2020 19:11 Temat postu: |
|
|
We Wroc³awiu jest ¶wietny catering. Korzystamy z niego przy ka¿dej wiêkszej okazji. A czasem nawet zamawiamy obiad. Nazywa siê chyba Catering Margaret Horeca _________________ kate444 |
|
Powrót do góry |
|
|
MalaMi Pomoc zaawansowana
Do³±czy³: 17 Sie 2020 Posty: 76
|
Wys³any: Czw Gru 31, 2020 11:55 Temat postu: |
|
|
Znam to miejsce. Zamawiam stamt±d regularnie posi³ki. Maj± naprawdê dobre placki ziemniaczane i nale¶niki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama Wa¿na osoba
Do³±czy³: 04 Mar 2021 Posty: 4038
|
|
Powrót do góry |
|
|
SandraDek Pierwsza pomoc
Do³±czy³: 07 Lis 2018 Posty: 51
|
Wys³any: Czw Kwi 29, 2021 16:14 Temat postu: |
|
|
Catering dietetyczny to bardzo dobre rozwi±zanie. Ale je¶li ju¿ siê decydowaæ to najlepiej taki pod okiem dietetyka. Dlatego my zdecydowali¶my siê na SportFoodBox z Krakowa https://sportfoodbox.pl/catering-dietetyczny-krakow mega opcja dla osób, którym zale¿y na wygodzie, smakowito¶ci i ró¿nych opcji kalorycznych. |
|
Powrót do góry |
|
|
kassui Pomoc zaawansowana
Do³±czy³: 30 Pa¼ 2018 Posty: 96
|
Wys³any: Sro Maj 26, 2021 06:57 Temat postu: |
|
|
Te¿ mia³am problem z wyborem odpowiedniego cateringu dla siebie, wiêc zajrza³am na stronê https://cateromarket.pl/catering-dietetyczny/sopot To nic innego jak porówynwarka cateringów. Dziêki temu, uda³o mi siê dobraæ najlepsz± dietê dla siebie. Wam te¿ polecam tutaj zajrzeæ. |
|
Powrót do góry |
|
|
anka922 Pomoc zaawansowana
Do³±czy³: 02 Sie 2020 Posty: 129
|
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Wa¿na osoba
Do³±czy³: 30 Cze 2019 Posty: 1217
|
Wys³any: Wto Sie 17, 2021 17:11 Temat postu: |
|
|
Wiecie co tak ostatnio siê zastanawia³am bo ja potrafiê robiæ dobre jedzenie, a ju¿ szczególnie obiady p³ock jak sprawdza³am nie ma du¿o restauracji które oferuj± takie domowe jedzenie, domowe obiady wiêc mo¿e warto rozpocz±æ tak± formê biznesu? |
|
Powrót do góry |
|
|
kasiacardio12
Do³±czy³: 19 Maj 2021 Posty: 3
|
Wys³any: Wto Sie 24, 2021 09:17 Temat postu: |
|
|
dejza napisa³: | Wiecie co tak ostatnio siê zastanawia³am bo ja potrafiê robiæ dobre jedzenie, a ju¿ szczególnie obiady p³ock jak sprawdza³am nie ma du¿o restauracji które oferuj± takie domowe jedzenie, domowe obiady wiêc mo¿e warto rozpocz±æ tak± formê biznesu? |
D³ugo jad³am w tego typu jad³odalniach, natomiast by³y bardzo t³uste.. :/ Wybra³am tani catering dietetyczny |
|
Powrót do góry |
|
|
smoku Pomoc zaawansowana
Do³±czy³: 12 Sie 2021 Posty: 227
|
Wys³any: Nie Wrz 05, 2021 14:45 Temat postu: |
|
|
Równie¿ sto³owa³am siê w restauracjach, ale uzna³am, ¿e najodpowiedniejsz± diet± dla mojej osoby bêdzie dieta z niskim ig. W mojej ocenie, bardzo dobr± ofertê tego typu cateringu posiada ta firma: https://laboratoriumkalorii.pl/diety/low-ig . Koniecznie do nich zajrzyjcie, je¶li jeste¶cie zainteresowani skorzystaniem z jakiej¶ diety. Maj± ¶wietne ceny i przepyszne posi³ki! |
|
Powrót do góry |
|
|
innadorin Pierwsza pomoc
Do³±czy³: 08 Maj 2020 Posty: 57
|
Wys³any: Pon Wrz 06, 2021 09:53 Temat postu: |
|
|
jestem na takim cateringu od po³owy sierpnia, to moja pierwsza przygoda z tak± diet± ale ju¿ wiem, ze zostanê na niej na d³u¿ej to du¿a wygoda i oszczêdno¶æ i czasu i pieniêdzy. Posi³ki zamawiam w Victory Diet, ja jestem akurat na diecie wegetariañskiej ale jest ich w ofercie sporo. Rozs±dne ceny, profesjonalna obs³uga klienta. |
|
Powrót do góry |
|
|
weiland Wa¿na osoba
Do³±czy³: 21 Wrz 2021 Posty: 495128
|
|
Powrót do góry |
|
|
weiland Wa¿na osoba
Do³±czy³: 21 Wrz 2021 Posty: 495128
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marian12 Starsza gwiazda
Do³±czy³: 17 Sie 2021 Posty: 25
|
Wys³any: Wto Lis 02, 2021 10:37 Temat postu: |
|
|
A czy wiecie mo¿e, czy jest jaki¶ catering, który oferuje dieta przeciwzapalna produkty? Mój dietetyk zleci³ mi przej¶cie na tak± dietê, mam wszystkie wytyczne tylko problem jest taki, ¿e nie mam czasu samodzielnie gotowaæ. Z góry dziêki za polecone firmy. |
|
Powrót do góry |
|
|
majkap Starsza gwiazda
Do³±czy³: 10 Lis 2021 Posty: 20
|
Wys³any: Sro Lis 10, 2021 12:56 Temat postu: |
|
|
bardzo fajne ceny:)
_______