Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slawek3332 Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2020 13:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
nuxa Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2021 17:29 Temat postu: |
|
|
Myślę, ze medycyna estetyczna daje tak wiele możliwości obecnie, ze coraz więcej osób będzie się decydować na tego typu zabiegi. Ja sama też byłam ostatnio na modelowaniu kształtu ust i nosa Jeśli chodzi o godne polecenia kliniki to w Łodzi na pewno będzie to Dermoklinika https://www.dermoklinika.pl/. Fajnie, ze ceny zabiegów są tak bardzo przystępne dzięki czemu tak naprawdę każda z nas może sobie na taki zabieg pozwolić |
|
Powrót do góry |
|
|
Domaniurka Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2021 10:26 Temat postu: |
|
|
Jest sporo zabiegów, z których warto skorzystać- ja myślę o oczyszczaniu twarzy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stazella Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2021 14:07 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, też czasem korzystam z tego rodzaju zabiegów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lawenda30 Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
kassui Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Cze 14, 2021 09:04 Temat postu: |
|
|
Nie ma się czego bać. Zabiegi z zakresu medycyny estetycznej są naprawdę bezbolesne i nieinwazyjne, a efekty jakie za sobą niosą są naprawdę zadowalające. Wiem co mówię, bo sama ostatnio miałam wizytę u kosmetyczka warszawa i powiem szczerze, że niebawem wybieram się ponownie. |
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2021 11:33 Temat postu: |
|
|
No dobrze a jak dbacie o bezpieczeństwo w takich gabinetach? Czy stosujecie fartuchy chirurgiczne czy sa jakieś specjalne fartuchy które stosuje się w gabinetach kosmetycznych? W przyszłości zamierzam otworzyć taką działalność więc takie informacje są mi bardzo potrzebne. |
|
Powrót do góry |
|
|
mczay Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2021 16:15 Temat postu: |
|
|
Z mojej strony mogę polecić dr Żukowską z Łodzi, u której zdecydowałam się na przeprowadzenie zabiegu podnoszenia piersi. Byłąm zadowolona z wielkości jednak co do kształtu miałam wątpliwości. Dzięki konsultacji u pani doktor dowiedziałam się ze szczegółami jakie mam możliwości i z nich skorzystałam. Bardzo profesjonalna a przy tym miła obsługa jest dodatkowym plusem. |
|
Powrót do góry |
|
|
mirabella357 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2021 10:17 Temat postu: |
|
|
Warto pytac lekarzy skad biora leki na zabiegi z medycyny estetycznej zeby wiedziec co wam podaja Moj lekarz zamawia leki z tej strony https://frayamedsupply.com i uwaza ze sa bardzo dobre jakosciowo. |
|
Powrót do góry |
|
|
marlena Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
Devil93 Ona\ On Ci pomoże
|
|
Powrót do góry |
|
|
kitka
|
Wysłany: Wto Sie 03, 2021 15:10 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o medycynę estetyczną to muszę się przyznać, że i ja z niej korzystałam. Oprócz zabiegów modelujących sylwetkę, które pozwoliły mi ujędrnić swoje ciało, to powiększałam sobie usta. To wszystko robiłam sobie w https://bienkowscyclinic.pl/ w Częstochowie i polecam ich z całego serca, bo pracują tam bardzo zdolni lekarze, którzy pracują na bardzo nowoczesnym sprzęcie i po konsultacji z pacjentem odpowiednio dobierają nam zabiegi, które są bardzo skuteczne |
|
Powrót do góry |
|
|
malencja Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2021 11:17 Temat postu: |
|
|
ja bardzo długo szukałam kliniki gdzie mogłabym regularnie, raz na jakiś czas chodzić na takie zabiegi związane z medycyną estetyczną. Jakiś czas temu koleżanka doradziła mi bym zapisała się do Magicznej Kliniki. Tak zrobiłam i aktualnie jestem już po 2 zabiegach niewysokie ceny, świetne i naturalne efekty. Polecam z całego serducha to miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
damaro Starsza gwiazda
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2021 09:18 Temat postu: |
|
|
Jeżeli ktoś jest z Monachium to polecam mocno tam Panią która wykonuje makijaż permanentny. Pełen profesjonalizm: PERMANENT MAKE UP MÜNCHEN
W niemczech jest bardzo mało takich specjalistów jak ta kobieta więc warto zwrócić uwagę na jej ofertę. Wykonuje makijaż permanentny, brwi, oczy oraz ust.
Jestem mega zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2021 09:18 Temat postu: |
|
|
|
|