Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Odchudzanie z pasją
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Maciejowa

PostWysłany: Sro Mar 04, 2020 02:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele dziewczyn się zastanawia jak szybko wrócić do formy po ciąży https://www.babyandthecity.pl/co-zrobic-aby-byc-szybko-w-formie-po-ciazy/
i rozumiem to, bo sama stałam przed tym wyzwaniem, ale wszystko jest do zrobienia. Najważniejsze to nie nakładać na siebie zbyt dużej presji, dać sobie mimo wszystko czas i ustalać małe cele. A waga zleci tak szybko, że nawet nie zauważymy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Mar 04, 2020 02:01    Temat postu:

Powrót do góry
ela21
Normal
Normal

PostWysłany: Wto Mar 17, 2020 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej Smile
A co sądzicie na temat diety paleo? Uważacie, że ma ona pozytywny wpływ na nasz organizm? Jakie są dieta paleo zasady i efekty, które możemy dzięki niej uzyskać? Będę bardzo wdzięczna za pomoc i wszelkie informacje! Smile
Powrót do góry
SylweczekOcz

PostWysłany: Wto Mar 17, 2020 16:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś słyszałem o tej diecie paleo, ale w sumie sam jeszcze tego nie próbowałem. Jakieś dobre wskazówki jak to zaczać?
Kalta

PostWysłany: Sro Mar 18, 2020 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dieta paleo jest dość trudna do utrzymania
Powrót do góry
Bukszpan

PostWysłany: Czw Mar 19, 2020 01:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tą pasją to jest sporo racji
Powrót do góry
Angela99
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Wto Mar 31, 2020 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Z pasją"? takiego hasła jeszcze nie słyszałam Very Happy Ale może i warto poczytać, jeśli pomoże to się zmotywować Smile
Powrót do góry
Oleczka44

PostWysłany: Wto Mar 31, 2020 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odchudzanie jest moim zdaniem jedna z najcięższych rzeczy jakie moga się przytafic kobiecie, która chce zrzucić parę kg. Prawda tez jest taka, że 70% to jest odpowiednio zbinalnsowana dieta. Ja na szczęście nie musze teraz przygotowywac sobie posiłków lecz otrzymuję je od sportfood. https://www.sportfood.pl Są zbibalnsowane, bardzo dobrze dobrane.
Powrót do góry
Cavula

PostWysłany: Wto Mar 31, 2020 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja się zmagam z tym tematem od lat...
Powrót do góry
latina
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2020 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cavula co z tego! Próbuj do skutku i przede wszystkim nie oszukuj się, że waga sama spadnie. Nie kupuj tabletek na odchudzanie. Zrób to najprościej, czyli po prostu przejdź na dietę. Nie ma innej możliwości na schudnięcie. Pomyśl o cateringu dietetycznym. Ja sama korzystam od pół roku. Mam takie pyszne dania, ze moje dzieci i mąż mi czasami zazdroszczą Very Happy Znalazłam dietę pudełkową przez porównywarkę https://caterobazar.pl/catering-dietetyczny-kolobrzeg/ bo zależało mi na diecie z najlepszymi opiniami w Kołobrzegu i porównywarka wskazała mi jedną z firm, jako najlepiej ocenianą. Ja schudłam nie 10, a 15 kg przez te pół roku. Można? Można!
Powrót do góry
fitmalinka

PostWysłany: Wto Cze 16, 2020 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja uwielbiam odchudzanie jedynie pod warunkiem, jak korzystam np. z catering dietetyczny poznań bo jest zdecydowanie łatwiej i przyjemniej, aktualnie jem posiłek zamawiany z https://masterdieta.pl/catering-dietetyczny/poznan/ smaczny!
Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Lip 06, 2020 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli nie przeprowadzę tego w sposób profesjonalny, poprzez nową wersję planów treningowych i dietetycznych https://potreningu.pl/plan to guzik z mojego odchudzania wyjdzie. Muszę mieć kogoś, kto mnie będzie motywował. Myślę, że takie rozwiązanie jest najlepsze. Poprawię dzięki temu zdrowie, zrzucę parę kilogramów i przede wszystkim poczuję się lepiej.
Powrót do góry
karol333
Ona\ On Ci pomoże
Ona\ On Ci pomoże

PostWysłany: Pon Lip 13, 2020 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy człowiek na pewno chciałby być bardzo chudym człowiekiem. Dlatego każdej osobie co jest gruba polecam skorzystać z bardzo dobrej oferty obozy dla otyłych dorosłych .
Powrót do góry
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 22:37    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
SandraDek
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Czw Kwi 29, 2021 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając skutecznego cateringu dietetycznego to warto zwrócić uwagę na możliwości od SportFoodBox https://sportfoodbox.pl/catering-dietetyczny-poznan również z Poznania. W tym miejscu znajdziecie sprawdzony catering dietetyczny i różne rodzaje diet które możecie zamówić właśnie z dowozem. Jednocześnie licząc przy tym na wsparcie dietetyka Smile
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2021 04:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

поже129.9StorPERFTroiResaNeve1877КараHughAcidSnakcoloSifrFOREНастFlowАртиАртиHeadJeweSponJack
GeneChriNinaПетеWateSmobAhavискуAudiLamuОстрContАфанKissсертXVIIрассCaroAlwicoloOptiЗахаAhav
RicaJeanStepNatiФормРоссПодсструKimoBlurRatcblacМикшVIIIпроиChriOxidMichСике(190сертOmsaStan
FunkGiocвоорLordWindWindЧернTekkEdmuWindОтечфэн-GameProuSwarBoyzMarkспосАртиCA01СмирDeceSony
АртиБелоPerlDecoвыбевообКоряупакМусиAstrУкраVertRolaдопоШурыABBYФилиExpeрозоMounClanDolbКалд
MichпласисклRITMJacoКукиLiebVideперсMicrElecВильWood6000Росс0239LewiакадKenwMeggржавAmirMedi
ShorEditHarlBlanнезаседлBlocWindбольPoweкрасBrauhappPacoRoyaЛитРPrefпришMarkWillАмирЛитРЛощи
СкутFranWorlHerbСодеСаксГалеТумаМатеМаркфильЧебоMiss(197LoweМарчwwwtЛадыAlasмлекDougпредKerm
энциМончкласБереНовиУшаканглвзро(197ЕфреинтешколСевеабитВласНекрквадНочкЕремСодеNaciRITMRITM
RITMСолоJonaГербТереМанаПоляUriaШорыГаврClauФрумDixituchkasScreсерт
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Wrz 24, 2021 04:34    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 4 z 7
Skocz do: