Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ailis Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pią Paź 18, 2019 11:45 Temat postu: Wyprawka dla dziecka. |
|
|
Dziś spisałam rzeczy które są potrzebne na pierwsze miesiące życia dziecka....od wózka po proszek dla niemowląt. tak się zastanawiam czy o czymś nie zapomniałam,??? może jest coś co nie jest nigdzie ujęte, a świetnie się sprawdza i się przyda??? Znalazłam też ładne i w różnych kolorach body niemowlęce https://www.kasiaubranka.pl/ , na pewno też się takie przydadzą, bo sa łatwe w ubieraniu. Wiem że są gdzies w necie jakieś wskazówki, lista, ale szukałam i szczerze to nie znalazłam . Mam nadzieje że coś jeszcze podpowiecie, chce już skompletować wszystko. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Paź 18, 2019 11:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
marlena Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Paź 27, 2019 16:33 Temat postu: |
|
|
Przy okazji dzieci to ja chcę podpytać trochę o podręczniki szkolne konkretniej o ofertę https://www.nowaera.pl/oferta-edukacyjna/reforma/szkola-ponadpodstawowa/fizyka czy sądzicie, że warto zamówić bezpośrednio od nich z wydawnictw czy księgarnie internetowe maja często lepsze promocje i można te same podręczniki zamówić w lepszej cenie? Nie znam się za bardzo więc liczę na porady osób z doświadczeniem |
|
Powrót do góry |
|
|
Ferasy33
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kajman
|
Wysłany: Wto Paź 29, 2019 21:24 Temat postu: |
|
|
Dla mnie najgorszy moment w roku, żeby tą wyprawkę skompletować. |
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Kwi 13, 2020 17:21 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze to dobrze zastanowić się nad tym, co najlepiej może wpłynąć na Wasze maluchy. Ja na pewno polecę Wam ranking mlek modyfikowanych dla niemowląt, bo na tej podstawie, będziecie w stanie znacznie lepiej zadbać o odpowiedni wybór produktów do wyprawki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
nuxa Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2021 12:11 Temat postu: |
|
|
Warto też dobrze zaopatrzyć apteczkę domową w leki, które mogą się przydać w każdej chwili. Warto kupić coś na biegunkę, na gorączkę i koniecznie na afty, które pojawiają się zwłaszcza wtedy gdy dzieci zaczynają wszystko brać do buzi. Octenisept sprawdza się tu świetnie, przyspiesza gojenie, zwalcza wirusy i grzyby. |
|
Powrót do góry |
|
|
daniel42 Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
HenryKBAB
|
Wysłany: Czw Maj 06, 2021 10:43 Temat postu: |
|
|
Takie kremy również dobrze sprawdzają się u dorosłych. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kawka Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2021 06:20 Temat postu: |
|
|
Zrobienie wyprawki dla noworodka nie jest już w dzisiejszych czasach trudne. Wszystko można zamówić przez internet, a ceny nie są wysokie. |
|
Powrót do góry |
|
|
dryc
|
|
Powrót do góry |
|
|
pominia Normal
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2021 11:35 Temat postu: |
|
|
W internecie możesz skompletować swoją wyprawkę https://www.szipszop.pl/ubranka/wyprawka . W zasadzie teraz w sieci można dostać tak naprawdę wszystko, ale dla mnie jest to świetna opcja bo wolę czas poświęcać sobie czy rodzinie. |
|
Powrót do góry |
|
|
malkontentis Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
malencja Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2021 10:24 Temat postu: |
|
|
Kompletując wyprawkę nie zapomnijcie zajrzeć jeszcze do sklepu Miminu https://store.miminu.pl/pl/. Znajdziecie tu pojedyncze produkty takie jak pościele, koce czy rożki ale też gotowe zestawy, które mogą być świetnym pomysłem na prezent dla takiego malucha ceny nie są wygórowane a sklep bardzo sprawnie realizuje zamówienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2021 10:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |