Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
artur565 Młoda gwiazda
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 11:50 Temat postu: |
|
|
Polecam suplementy na odchudzanie bez recepty . Od dwóch miesiecy używam tabletki Green Barley Plus. Regulują proces spalania tkanki tłuszczowej i ładnie zmniejszają uczucie łaknienia |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 11:50 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
irena32 Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
dzoanna Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2018 13:30 Temat postu: |
|
|
Naprawdę pomagają Wam suplementy w odchudzaniu?! No jakoś mi się wierzyć nie chce. POza tym osobiście wolałabym sie nie faszerować niepotrzebnie. Przecież jest tyle możliwości skutecznego odchudzania, jak choćby dieta i trening rozpisana przez trenera personalnego. Proponuję tu zajrzeć https://trenerkatowice.pl/ Bardzo konkretny i doświadczony trener. |
|
Powrót do góry |
|
|
darun
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2018 15:15 Temat postu: |
|
|
Ja powiem szczerze zawsze byłem przeciwnikiem rygorystycznych diet, ale uznałem, że muszę schudnąć bo mój organizm już bardzo się źle zachowywał przez nadmiar tkanki tłuszczowej. Przeszedłem w związku z tym na dietę, do tego dołączyłem dobrej jakości suplementy diety które dobrałem sobie przy pomocy strony https://suplementypro.pl/ i powiem wam, że efekty są widoczne bardzo szybko |
|
Powrót do góry |
|
|
Mal00tka Młoda gwiazda
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2018 18:59 Temat postu: |
|
|
Hejka
a jak miksujecie swoje suplementy na odchudzanie, ktore tego wymagaja? Ja mam szejker do odżywek firmy Promixx - naprawde swietnie sobie radzi ze wszystkim. Nie wazne, czy to bialko, czy kreatyna, czy gainery - technologia wirujacego mieszania robi naprawde dobra robote:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Tulla
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2018 13:25 Temat postu: |
|
|
Szczerze to ja nie polecam żadnych suplementów. Przecież tabletki nie pomogą Wam schudnąć. Tylko zdrowa dieta i ruch są naprawdę skuteczne w pozbywaniu się nadprogramowych kilogramów. Podobno dobre są też wczasy odchudzające https://odchudzanie.primaveraspa.pl/programy-odchudzajace/wczasy-odchudzajace-nad-morzem.html . Sama zastanawiam się nad takim wyjazdem bo tam w odchudzaniu pomagają specjaliści - najpierw robiona jest diagnoza, potem dobierana jest dieta a także jest sporo aktywności fizycznej. Dodatkowo można skorzystać z zabiegów SPA a także basenu więc poza odchudzaniem można tez fajnie odpocząć. Wydaje mi się, że to dobra opcja bowiem to bezpieczna droga do odzyskania upragnionej figury. |
|
Powrót do góry |
|
|
marlena Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
tini Pierwsza pomoc
|
|
Powrót do góry |
|
|
marlena Ważna osoba
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2019 16:19 Temat postu: |
|
|
Ja wam powiem że odchudzałam się na różne sposoby ale dopiero jak na mojej siłowni kupili rower na podczerwień i podciśnienie od http://bodyspace.pl/ to zauważyłam że zrzucam kilogramy. Takie urządzenia są naprawdę skuteczne, sama się przekonałam na własnej skórze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Jadzia Nowy
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2019 03:03 Temat postu: |
|
|
nie bardzo mam w ciągu dnia czas na wyjście na basen czy do fitnessu, wracam do domu padnięta a jeszcze w domu rodzina. Nabiegam się w dzień nie mało zamiast fitnessu, ale zwykle przy tym kiepsko się odżywiałam. Nie umiała narzucić dobrego rytmu posiłków. Pomógł mi przepis Admedic odchudzanie metabolizm trawienie. Zobaczcie same: https://admedic.pl/produkt/odchudzanie-metabolizm-trawienie/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Kapiei46
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2019 22:06 Temat postu: |
|
|
Warto znaleźć chwilę dla siebie.
__
firanki do kuchni |
|
Powrót do góry |
|
|
wosk_asia
|
Wysłany: Pią Kwi 19, 2019 12:35 Temat postu: |
|
|
Ja z kolei co jakiś czas zamawiałam dietę detoks z SuViBox - catering dietetyczny Poznań. Nie wiem, ale mnie zdecydowanie pozwoliło to czuć się na ciele lepiej i jakoś tak "lżej". Oczywiście też tańczę kilka razy w tygodniu i staram się chodzić na wiele spacerów.
Oczywiście nie obyło się bez zmiany bardzo niekorzystnych nawyków żywieniowych.. |
|
Powrót do góry |
|
|
rewo13 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2019 16:05 Temat postu: |
|
|
Jeśli myślicie o rozpoczęciu odchudzania to warto się już od samego początku wspomóc suplementami coral club polska. Dobre naturalne środki, w przystępne cenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Aniela91
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2019 23:27 Temat postu: |
|
|
No bez wątpienia, przed odchudzaniem, to trzeba znaleźć w sobie tę pasję do diety i treningu, bo bez tego nie będzie szło. _________________ baseny ogrodowe |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2019 23:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |