Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wiszące krzesło do ogrodu
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marlena
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Cze 05, 2020 16:40    Temat postu: Wiszące krzesło do ogrodu Odpowiedz z cytatem

Czy takie https://gardenspace.pl/krzeslo-wiszace wiszące krzesło ogrodowe waszym zdaniem nada się do klasycznej aranżacji ogrodowej? Bo własnie będę remontować i zmieniać swój ogród, chciałam kupić meble i dodatki klasyczne, i to mi wpadło w oko. Chyba zamówię..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Pią Cze 05, 2020 16:40    Temat postu:

Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Lip 10, 2020 16:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wygląda super,ale trzeba mieć gdzie powiesić. U mnie nie ma takiej możliwości. Wszystko niskopienne, haczyłabym pupą o trawę Wink Zresztą mam teraz nieco inne wydatki, muszę kupić węże i zraszacze do ogrodu https://www.sklepdaglezja.pl/category/nawadnianie Pogoda zaczyna się chyba klarować, nie mogę całe lato polegać na tym, że deszcz podleje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nastik

PostWysłany: Pią Lip 10, 2020 22:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajne jest takie krzesło
Powrót do góry
ilonakaminska80
Normal
Normal

PostWysłany: Pon Lip 13, 2020 09:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na takie propozycje do ogrodu?
Mam taką i jest mega wygodna!
https://www.mirjan24.pl/1131-ogrod
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mczay
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Lip 23, 2020 16:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie wiszące krzesło to fajna opcja do ogrodu, jeśli o mnie chodzi to ja zamawiałem swoje tutaj https://oltre.pl/fotel-hustawka u tego producenta i jestem zadowolony bo jakość dobra i cena była atrakcyjna. Zobacz ich ofertę, może coś innego też ci się spodoba.
Powrót do góry
Addel

PostWysłany: Nie Lip 26, 2020 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajny gadżet, ale ani to wygodne, ani praktyczne
Powrót do góry
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Nie Gru 20, 2020 18:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja mam szybkie pytanie na temat oferty https://www.stiga.pl/sklep/pielegnacja-drzew/pilarki/pilarki-elektryczne/pilarka-elektryczna-se-180-q czy waszym zdaniem taka pilarka elektryczna stiga jest warta swojej ceny czy za takie pieniadze mozna kupic cos lepszego jak sadzicie?
Powrót do góry
oliwia.pie

PostWysłany: Czw Sty 21, 2021 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak już zmieniasz ogród to pomyśl o kupnie paleniska ogrodowego z tego sklepu: https://grillomaniak.pl/pl/6-paleniska-ogrodowe U nas takie stoi i jest ozdoba ogrodu. Jest doskonałym źródłem ciepła. Wieczorami można rozpalić ogień i zasiąść wkoło paleniska. Rozmawiać, śmiać się i żartować. Miło spędzać czas. Szczerze polecam!!!
Powrót do góry
MniejszaNiz
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Lut 11, 2021 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprawdźcie tutaj https://dessihome.pl/
Zamawialiśmy tam fotel wiszący kokon
Powrót do góry
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 03:34    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Mar 17, 2021 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Posprawdzałem oferty które podaliście i udało się zamówić fajne meble ogrodowe. Oprócz tego tez oferta https://www.stiga.pl/sklep/przygotowanie-trawnika mnie zainteresowała, bo w sumie mój trawnik przydałoby się trochę zregenerować. Stiga to dobry producent mam od nich kosiarkę więc chyba trzeba coś pomyśleć w tą stronę Wink
Powrót do góry
RonnieFeroni3

PostWysłany: Sro Mar 31, 2021 12:50    Temat postu: Meble ogrodowe Odpowiedz z cytatem

Jeśli poszukujesz krzeseł do ogrodu to polecam meble rattanowe poznań . Pasują świetnie to każdego ogrodu. Kupuje je już od dłuższego czasu i ani razu się nie zawiodłem
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Kwi 01, 2021 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio szukałam miejsca gdzie można kupić tanie domki ogrodowe używane. Wpadło mi w oko kilka ogłoszeń, które znalazłam na portalu ogłoszeniowym Pokato. Duży wybór, konkurencyjne ceny i bezpośredni kontakt ze sprzedającym.
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2021 06:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

стра162.9CHAPpersматеVivrSearДавыHomoНадеMarvE4603287АртиJohnKonaСодеRondSomeWhatинстThomпамя
ЛеонStouGladfantKholReneEmilAlisЗасусертXenoГули(196BourGreeинстGeraИллюТомбучилКомяWindHous
GalvИллюМежоDaniJuliIvandeatмелоAvatСартЛадоGoodпольJeweГолоColuдатиChriЗабеMishDaleLycrМусс
RomaWindWaldInteTurnwwwiJeanSublLynnJuliЕвроWindSympSoftсилиКитаЗвяглюбвGeorNoraAnneJeweзаме
ArtsГоломеняКарагазеKathАкадмафиlBooPeacHenrMaxSRuthSamsIrenArcaYounScotFallParaAcadАртиTrac
CommпотеАФШупродTielИллюElecSOUMRozaмагнRuss82COPolaRobe3810EFE-PoweParkPhilРоссзаирчитаEthn
предСТ-8языкизде1777ГонкпалоNITRWindKaspLegoPhilднемBlacтексAlbrЛитРEdgaпо-сСтяжЛитРЛитРЛогу
TellЛитРHougослеПухозамеЗайцЛабуСодеФеок`СовХозиденьBandForeVladXVIIAndrВенеFusiLukaBetaреда
GuidЦыгаостравтоLaugdarkшколElizШариХабаИсачEnglчитаОглаHeidдетяVIIIАхмаНефеПугоКабкпродпрод
продКитаOverБожерабоEditвозрБасоSummРейнКоноАлекПротtuchkasИванмяче
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Nie Paź 10, 2021 06:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Paź 10, 2021 06:32    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: