Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mirek3321 Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2020 14:18 Temat postu: Gadżety erotyczne - korzystacie? |
|
|
Czy korzystacie w sypialni z gadżetów erotycznych? Jeśli tak to z jakich? Możecie mi coś doradzić w kwestii zakupu takich zabawek? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2020 14:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ragi27 Starsza gwiazda

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2020 14:19 Temat postu: |
|
|
Słuchaj. moim zdaniem jeśli pojawia się jakiś problem w sypialni, to jak najbardziej warto jest coś zmienić. Bardzo fajne i warte moim zdaniem uwagi gadżety erotyczne znajdziesz tutaj https://xn--wiat-satisfyer-4xc.pl/ . Na prawdę warto z takich zabawek korzystać, na prawde urozmaicają one życie seksualne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mirek3321 Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2020 14:19 Temat postu: |
|
|
Widzę, że to przede wszystkim zabawki dla kobiet, będę musiał porozmawiać z żoną i pokazać jej te gadżety. Mam nadzieję, że jej się spodobają i coś kupimy do wspólnej zabawy . Wielkie dzięki za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
ragi27 Starsza gwiazda

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2020 14:20 Temat postu: |
|
|
Sądze, że żona na pewno się zgodzi i jak już gadżety dojdą to jak najbardziej zarówno ona jak i Ty będziecie zadowoleni |
|
Powrót do góry |
|
 |
ziemianka Młoda gwiazda

|
Wysłany: Nie Sie 16, 2020 11:15 Temat postu: |
|
|
Myślę że masażer erotyczny Smile Makers do kupienia w sklepie Horex może być super pomysłem. Nie kosztuje dużo. Jak na gadżet do łóżka jest wykonany ze smakiem, także nie zraża do siebie kobiet, wręcz są zachwycone że nie jest obrzydliwy a subtelny i po prostu ładny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dejza Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sob Paź 10, 2020 07:45 Temat postu: |
|
|
Korzystamy ponieważ uwielbiamy z moim partnerem urozmaicać nasze życie seksualne. Ostatnio nawet sam powiedział mi, że znalazł na stronie https://gubimykilogramy.pl/zytax/ informacje na temat suplementu Zytax i zastanawia się nad zamówieniem. Wywołuje, wzmacnia i wydłuża erekcję, a jak wspominałam lubimy się bawić ciekawie i długo w łóżku... co sądzicie na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
majkowska Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2020 12:01 Temat postu: |
|
|
Nie ukrywam, że czasem z partnerem lubimy sobie poeksperymentować w łóżku na szczęście nie musimy się martwić o wpadkę bo tutaj chronią mnie tabletki antykoncepcyjne vines. Teraz czasu wolnego mamy więcej to wykorzystujemy go w praktyczny i przyjemny sposób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2020 12:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |