Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
selma Pomoc zaawansowana

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 05, 2020 17:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Design Ważna osoba

|
|
Powrót do góry |
|
 |
wikta Starsza gwiazda

|
Wysłany: Wto Mar 10, 2020 10:18 Temat postu: |
|
|
Właśnie mi ginekolog zalecił papilocare, jestem dobrej myśli bo mówi że większość z kobiet pozbywa się tego wirusa po tej kuracji |
|
Powrót do góry |
|
 |
Design Ważna osoba

|
Wysłany: Pon Mar 16, 2020 11:03 Temat postu: |
|
|
Na wszelkie dolegliwości laryngologiczne można znaleźć pomoc w Centrum Laryngologii w Warszawie przy ulicy Lanciego 13. W związku z dużym zapotrzebowaniem oprócz gabinetów laryngologicznych stworzono tam gabinet alergologiczny, dermatologiczny, logopedyczny, dietetyczny, neurochirurgiczny. Na stronie https://millemedica.pl/ można zapoznać się zarówno z profilem działalności jak i pracującymi tam specjalistami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
latina Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Wto Lip 07, 2020 14:26 Temat postu: |
|
|
Dbać o swoje zdrowie i regularnie się badać muszą przede wszystkim osoby starsze. One w podeszłym wieku naprawdę poważnie podupadają na zdrowiu. Wiele wartościowych informacji odnośnie zdrowia seniora znaleźć można na stronie https://opiekabetreuung.eu/zdrowie-seniora/ . Taka wiedza może się przydać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotr4 Normal

|
|
Powrót do góry |
|
 |
malencja Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Czw Lip 30, 2020 09:41 Temat postu: |
|
|
gdyby ktoś z Was potrzebował wykonać badania związane z medycyną pracy i mieszkacie w Warszawie to polecam przychodnię Medi Vita, która znajduje się na Mokotowie tu wszystkie formalności załatwia się w ciągu 1 dnia i to bez kolejek i w sympatycznej atmosferze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
novakowa Starsza gwiazda

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2020 13:53 Temat postu: |
|
|
Ja miałam podejrzenie endometriozy a więc robiłam badania w szpitalu medicover bo tam jest odpowiednia diagnostyka i specjaliści którzy znają się na tej chorobie najlepiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawek3332 Ważna osoba

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2020 20:57 Temat postu: |
|
|
Może ktoś z was zainteresuje się bardzo ciekawym artykułem aromaterapia .Sam ten artykuł przeczytałem bardzo dokładnie i bardzo dużo się dowiedziałem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alamooniq Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Czw Gru 17, 2020 17:41 Temat postu: |
|
|
Zdrowie stawiajmy oczywiście na pierwszym miejscu. Wiadomo, że czasem nie jest łatwo, ale trzeba walczyć bo zdrowie jest najważniejsze. Sprawdźcie sobie tak firmę https://www.brandvital.eu/ i proponowane tu przeróżne urządzenia, sprzęty medyczne. Znajdziecie tu wózki inwalidzkie, schodołazy, balkoniki, kule ortopedyczne, a także i szeroki wybór sprzętów rehabilitacyjnych. Przy kontuzji i dochodzeniu do formy we własnym domu na pewno te się przydadzą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dejza Ważna osoba

|
Wysłany: Nie Gru 20, 2020 11:33 Temat postu: |
|
|
Widzę, że dbacie o zdrowie i bardzo dobrze od siebie polecam też https://lifevac.pl/ tu można w dobrej cenie kupić urządzenie, które ułatwia pierwszą pomoc w przypadku zakrztuszenia. Myślę, że warto posiadać takie rzeczy w domowej apteczce. Lepiej byc przygotowanym na wszystko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KarinaM Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2020 20:02 Temat postu: |
|
|
To bardzo ważna kwestia. Jeśli czujecie, że dzieje się coś złego, to jak najszybciej powinniście zareagować. Nie ma co się oszukiwać, przecież takie schorzenia jak chociażby dna moczanowa dają odpowiednio wcześniej pewne symptomy. Właśnie dlatego warto się na bieżąco badać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Frila
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2020 18:48 Temat postu: |
|
|
W pewnym wieku trzeba się już po prostu badać regularnie, żeby móc zapobiec jeszcze czemuś niedobremu. Ja niedawno jeszcze wykupiłam ubezpieczenie https://tueuropa.pl/ubezpieczenia-zycia-i-zdrowia.htm na wypadek ciężkiej choroby, bo trochę takich przypadków w rodzinie było i boję się, że jestem obciążona genetycznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama Ważna osoba

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ksawery Normal

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2021 13:56 Temat postu: |
|
|
Zdrowie dla każdego z nas powinno być najważniejsze, dlatego też badajmy się, chodźmy do lekarza i zdrowo się odżywiajmy. Niby nic takiego a robi wielką różnicę. Ja właśnie dzięki badaniom dowiedziałem się o kamicy moczowej co prawda nie odczuwałem jakiś większych bólów czy objawów ale mogłem już w odpowiednio sposób się leczyć. Trafiłem do szpitala Mazovia i tutaj już się mną odpowiednio zajęli i miałem wykonywany zabieg ESWL, czyli tzw. kruszenia kamieni w drogach moczowych falą uderzeniową generowaną pozaustrojowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2021 13:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |