| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
irena32 Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 09:39 Temat postu: Mieszkania na sprzedaż Wola - gotówka czy kredyt |
|
|
| Jestem na etapie poszukiwań atrakcyjnego mieszkania na sprzedaż na Woli w Warszawie. Słyszałam, że dzielnica jest dobra i mieszkanie tutaj to dobra inwestycja. Ale zastanawiam się jak sfinansować ten zakup. Kredytem czy gotówką? Mam możliwość skorzystania z obu opcji więc zastanawiam się, która jest lepsza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 09:39 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
cedar83 Starsza gwiazda

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 10:34 Temat postu: |
|
|
| Mieszkanie to zawsze dobra inwestycja. Nigdy nie słyszałam o radykalnym spadku cen mieszkań. A mieszkania na sprzedaż Wola faktycznie cieszą się popularnością. Więc teraz możesz wziąć takie mieszkania na sprzedaż na Woli, a za jakiś czas odsprzedaż z zyskiem. Ciekawe oferty jeśli chodzi o mieszkania na sprzedaż na Woli znajdziesz tutaj http://4sciany-nieruchomosci.pl/mieszkania-na-sprzedaz-wola/N. A jeśli chodzi o finansowanie to gotówka chyba lepsza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Petronela1 Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Czw Lip 26, 2018 19:35 Temat postu: |
|
|
| Przy zakupie za gotówkę na pewno jest to tańsze bo nie płacisz odsetek. Ale natomiast jeśli wydasz wszystko na zakup mieszkania to pewnie i tak będziesz potrzebować gotówki z kolei na jego wykończenie i wyposażenie. Wtedy możesz sprawdzić tą opcję - kredyt123 opinie. Znajdziesz tam korzystne opcje kredytowe zarówno hipoteczne pod zakup mieszkania jak i gotówkowe pod jego wykończenie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ameba Młoda gwiazda

|
Wysłany: Sob Sie 04, 2018 16:46 Temat postu: |
|
|
| Ostateczna decyzja należy oczywiście do ciebie, ale najwięksi tego świata biorą potężne kredyty bo to im się opłaca. W banku Raiffeisen jest kredyt mieszkaniowy który można spłacać przez 30 lat Przy czym przy wcześniejszej spłacie bank nie pobiera prowizji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rinka Młoda gwiazda

|
Wysłany: Sob Sie 18, 2018 14:27 Temat postu: |
|
|
| Nie znam nikogo kto by ot tak wyjął gotówkę i kupił sobie mieszkanie, wiadomo że trzeba wziąć kredyt ale nie musi być znowu taki kosmicznie duży, można kupić mieszkanie na osiedlu Warszawa nawet w stolicy za stosunkowo niewielkie pieniądze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kowalijka Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2018 13:47 Temat postu: |
|
|
| Irena32. Miałam podobną sytuację. Miałam pieniądze wydać na coś innego, ale się plany pozmieniały i postanowiłam kupić mieszkanie za gotówkę właśnie. Po co kredyt na 30 lat. Faktycznie wzięłam kredyt, ale mniejszy na urządzenie mojej wymarzonej łazienki, bo na to mi już nie starczyło. Zawsze marzyłam o takiej kabinie prysznicowej https://www.dom-lazienka.pl/savana-prod-37.html Wiecie hydromasaż i te sprawy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
selma Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sob Gru 22, 2018 12:32 Temat postu: |
|
|
| Moje zdanie jest takie, jak chcesz znaleźć mieszkanie a nie znasz się na tym to lepiej skorzystaj z usług dobrej agencji, mi w moment znaleźli bardzo fajne i niedrogie mieszkanie, Lebiedź Nieruchomości znajdziesz przy Lekkiej 3 w Warszawie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natik Normal

|
Wysłany: Sro Gru 26, 2018 19:29 Temat postu: |
|
|
Ja na swoje musiałam wziąć kredyt, ale i tak lepsze to, że swoje spłacam niż wynajmować. Tym bardziej, że mieszkam w Warszawie. Też nie nowe, ale za to w dobrym stanie, na osiedlu zadbanym i dobrze zarządzanym przez per modum. Po prostu we wszystkim staram się szukać dobrych stron  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama Ważna osoba

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
weiland Ważna osoba

|