Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zeberkaaa
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 15:33 Temat postu: |
|
|
koniecznie zaopatrz się w biotynę. Do tego na paznokcie kup sobie odżywkę do paznokci z Eveline z diamentami. W takim biało niebieskim opakowaniu. Po tygodniu będziesz widziała różnicę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 15:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Design Ważna osoba

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 19:30 Temat postu: |
|
|
Co jakiś czas również mam problemy z wypadającymi włosami. Na szczęście po użyciu dobrych kosmetyków z czasem się wszystko poprawia. Po okresie letnim i chodzeniu w sandałkach mam teraz problem z piętami, stały się twarde i nie wyglądają ładnie. Muszę zadbać o stopy, szukam aktualnie odpowiednich kosmetyków https://www.ezebra.pl/pl/menu/pielegnacja/pielegnacja-dloni-i-stop-517.html Dobrze by było przed zimą również zakupić krem do rąk. Z czasem dłonie robią się takie suche i nieładnie wyglądające. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lola42 Ważna osoba

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2020 18:53 Temat postu: |
|
|
Znam dobrych dermatologów w klinice ESDERM we Wrocławiu, gdyby ktoś potrzebował pomocy ze skórą to zdecydowanie niech się tam wybierze! |
|
Powrót do góry |
|
 |
KarinaM Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Sob Lis 21, 2020 10:50 Temat postu: |
|
|
Pewnie, żę tak. Akurat teraz wcale nie musicie tak bardzo się wysilać, bo wiele rzeczy jesteście w stanie realnie zrobić samodzielnie w domu. Jeśli na Waszej stopie pojawi się kurzajka, to warto zadziałać jak najszybciej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aloesowo
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2020 12:43 Temat postu: |
|
|
Dla mnie kosmetyki z aloesem to strzał w dziesiątkę. Świetnie nawilżają i regenerują skórę. Działają w moim przypadku na włosy, skórę twarzy i nóg. Tam zawsze miałam bardzo suchą skórę i nic nie pomagało. Z kosmetykami LanzaLoe skóra jest sprężysta i nawilżona.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rob_ana
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2020 18:00 Temat postu: |
|
|
Domowa maseczka z awokado i kawy działa cuda |
|
Powrót do góry |
|
 |
kesja1 Młoda gwiazda

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2020 13:05 Temat postu: |
|
|
a olejek rycynowy? Mi bardzo pomógł.
|
 |
niemowlak Nowy

|
Wysłany: Czw Gru 03, 2020 22:29 Temat postu: Mezoterapia igłowa |
|
|
Macie racje! Mezoterapia igłowa to dobry wybór ;>
W zależności od potrzeb pacjenta lekarz dobiera indywidualny koktajl, w skład którego mogą wchodzić: kwas hialuronowy o właściwościach nawilżających; polilaktyczny, o silnym działaniu regenerującym i zagęszczającym skórę; witaminy; pierwiastki śladowe; aminokwasy; itp. Koktajl ten wyraźnie i szybko regeneruje skórę, poprawiając jej elastyczność i jędrność. Zwykle wykonujemy 4-5 zabiegów w odstępach 7-14 dni. Aby utrzymać efekt młodej i zdrowej skóry, terapię kontynuuj 1 zabieg co 4-6 miesięcy. Po każdym zabiegu lekarz wykonuje masaż w celu równomiernego rozprowadzenia preparatu. Mogą pojawić się drobne wybroczyny i siniaki, ale znikną w ciągu tygodnia.
https://smile.expert/medycyna-estetyczna/kobieta/mezoterapia-iglowa/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
matos
|
|
Powrót do góry |
|
 |
quron99
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2020 10:29 Temat postu: |
|
|
A wy jak dbacie o siebie? Jakieś sprawdzone preparaty? _________________ sex shop online |
|
Powrót do góry |
|
 |
MIRkwiat
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2020 11:50 Temat postu: |
|
|
Moja narzeczona ostatnio nakupowała sobie różne kosmetyki naturalne... |
|
Powrót do góry |
|
 |
KolorowaSowa12
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2020 16:13 Temat postu: |
|
|
Super jest peeling z kawy!  _________________ Lifestyle |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukrecjaa
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2020 11:37 Temat postu: |
|
|
w temacie pielęgnacji ciała przychodzi mi na myśl masaż relaksujący lub inny zabieg SPA. Możesz kupic vohcer z atrakcja którą jest wyjście do SPA lub wykonanie manicure. Vouchery te są dostępne na www.goldengift.pl Z pewnością ucieszą obdarowaną kobietę. Szczerze polecam jako upominek świąteczny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Guziol
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2021 20:06 Temat postu: |
|
|
Uroda i pielęgnacja to bardzo szeroki temat. Na pewno warto śledzić nowinki i stale się uczyć. Warto także znaleźć sobie odpowiednie źródła wiedzy i inspiracji. Ja osobiście preferuję naturalne metody pielęgnacji. Ostatnio wyszukałam fajny artykuł na temat pielęgnacji włosów - https://ekosmetyczki.pl/kosmetyki/naturalne-kosmetyki-do-wlosow/ Bardzo ufam temu portalowi, dlatego mogę go śmiało polecić. Zawsze profesjonalne i przydatne wskazówki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klaudiaa Ważna osoba

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2021 19:11 Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny ja znalazłam wczoraj super miejce jeśli chodzi o dbanie o swoje stopy Instytut podologiczny w Rzeszowie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2021 19:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |