Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Urowia03
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2019 17:55 Temat postu: |
|
|
szkoda,że jest ich tak mało.
_
sklep monopolowy |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2019 17:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tcziba44
|
|
Powrót do góry |
|
|
baskacin
|
Wysłany: Nie Lis 24, 2019 11:25 Temat postu: |
|
|
ja jestem wierna polskiej marce Femi nalepsze kremy i balsamy do ciała jakich próbowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
Nikosia Nowy
|
Wysłany: Pią Gru 06, 2019 17:53 Temat postu: |
|
|
Olejek nawilżająco-kojący CBD Cannabidiol z konopi seiwnych Bielendy. Łagodzi podrażnienia, przebarwienia, wzmacni i odżywia skórę twarzy. NAjwiększy plus za wegański skład. |
|
Powrót do góry |
|
|
zosia90 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Sty 21, 2020 14:03 Temat postu: |
|
|
Powiem Wam szczerze, że ja zastanawiam się właśnie nad jakimiś fajnymi kosmetykami pod oczy i nie wiem, na co się zdecydować, bo na stronie https://www.ceneo.pl/Kosmetyki_pod_oczy jest tak dużo różnych propozycji i większość z nich ma dobre opinie, że trudno wybrać. Może Wy jesteście mi w stanie coś powiedzieć. Pomóżcie mi proszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamika Nowy
|
Wysłany: Pią Sty 31, 2020 16:39 Temat postu: |
|
|
Ja często na twarz stosuję ole rycynowy. Świetnie chroni, nawilża i pomaga zwalczyć wszelkie problemy dermatologiczne. Znalazłam fajne wskazówki na ten temat https://epoznan.pl/blogi-blog-1672-13386 Moim zdaniem to jeden z najlepszych kosmetyków naturalnych, a do tego kosztuje grosze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Lut 21, 2020 09:08 Temat postu: |
|
|
Faktcznie, to może dobrze się sprawdzić. Myślę, że bardzo przydatne w takim kontekście okazują się w ostatnim czasie zioła. Teraz jest o tyle prościej, że bez problemu możecie zakupić dobre jakościowo i bezpieczne produkty w miejscach takich jak https://www.herbavis.pl/produkt/hercampuri Warto tam zajrzeć i samemu przekonać się, dlaczego dzisiaj naturalne sposoby cały czas są na topie. |
|
Powrót do góry |
|
|
MokoKo Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Lut 21, 2020 15:22 Temat postu: |
|
|
Ja od jakiegoś czasu wybieram tylko kosmetyki naturalne i muszę przyznać, że znacznie poprawiła mi się kondycja mojej skóry. |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Pią Lut 21, 2020 16:48 Temat postu: |
|
|
Kosmetyki naturalne ani nie muszą być bardzo drogie, ani wcale nie ma problemu z ich dostępnością. Ostatnio szukałam domowych sposobów na cellulit i trafiłam na artykuł https://vialisebodywrapping.pl/domowe-sposoby-na-cellulit/ który bardzo naświetlił mi problematykę cellulitu, jak i nową metodę walki z nim - body wrapping. Koniecznie poczytajcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Tati17 Nowy
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2020 14:15 Temat postu: |
|
|
Gdy dotyczy Cię właśnie ten wątek to pamiętaj, iż znam miejsce, gdzie powinnaś dowiedzieć się o wiele więcej nadzwyczaj dobrych treści na ten temat. Rekomenduję jak tylko znajdziesz czas ponieważ naprawdę warto według mnie - http://wampirzylifting24.pl . |
|
Powrót do góry |
|
|
Irokez
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2020 20:14 Temat postu: |
|
|
Trzeba stawiać na naturę |
|
Powrót do góry |
|
|
finezja
|
Wysłany: Sro Cze 24, 2020 07:28 Temat postu: |
|
|
to ja tutaj polecę odżywkę do paznokci Bio Power z Eveline bardzo dobry skład a do tego efekty działania odżywki widać już po kilku dniach. Mi wystarczyła dwutygodniowa kuracja, aby wzmocnić paznokcie. Dodatkowy plus: jest taaaniutka i mega wydajna
|
|
Powrót do góry |
|
|
finezja
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2020 07:45 Temat postu: |
|
|
nie jest to może taki stricte naturalny kosmetyk, ale myślę że warto o nim wspomnieć chodzi mi o utwardzacz do paznokci Bio Power z Eveline. Ma naprawdę porządny skład i jest w niskiej cenie. Warto mieć w swojej kosmetyczce taki preparat w razie gdyby paznokcie zaczeły się łamać i kruszyć
|
|
Powrót do góry |
|
|
kristiii
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2020 12:58 Temat postu: |
|
|
Koniecznie wypróbujcie odżywkę do paznokci z Eveline. Ten Bio Utwardzacz ma 80% składników pochodzenia naturalnego i jest wegański Ja widziałam efekty jego działania jużpo jakiś 5 dniach. |
|
Powrót do góry |
|
|
kristiii
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2020 12:59 Temat postu: |
|
|
Eveline ma fajne serie kosmetyków naturalnych i bio. Jednym z nich takim warty uwagi jest odżywka do paznokci Bio Uwardzacz. Super skład ma i jest niedroga Ja po tygodniu kuracji zobacyłam efekty jej działania. Jak dla mnie warta polecenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2020 12:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |