Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marika04
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2020 10:28 Temat postu: Catering dietetyczny |
|
|
Witam, pragnę pokazać wam nasz catering dietetyczny Gdańsk , Zapraszam do spróbowania naszych pysznych diet pudełkowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2020 10:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
werka091 Normal

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2020 19:44 Temat postu: |
|
|
Ja polecam Catering Margaret we Wrocławiu. Przepyszne dania i zupy ale chyba moim ulubionym daniem tam są pierogi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kapkawody Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2020 09:48 Temat postu: |
|
|
ja akurat mam juz swoj sprawdzony catering, z ktorego zamawiam od kilku miesiecy https://fitcat.pl/ maja fajne diety do wyboru, do tego mozna samemu sobie wybierac posilki w menu i w razie potrzeby zmieniac daty dostawy, wygodnie, z panelu klienta |
|
Powrót do góry |
|
 |
MalaMi Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Czw Gru 31, 2020 11:53 Temat postu: |
|
|
U mnie we Wrocławiu chyba najlepsze jedzenie z dowozem ma catering Margaret. Polecam spróbować jak będziecie tam kiedyś  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tobik
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2021 16:43 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o cateringi dietetyczne i to nie tylko w Warszawie czy innych dużych miastach to przed szereg wszystkich cateringów wychodzi gary catering.
Według mnie bezkonkurencyjny catering dietetyczny warszawa tanio |
|
Powrót do góry |
|
 |
owieczka Ważna osoba

|
Wysłany: Nie Sty 24, 2021 05:29 Temat postu: |
|
|
Skoro mowa tutaj o zdrowym jedzeniu, diecie, warto poczytać sobie artykuł https://dietly.pl/blog/najlepsze-zrodla-magnezu . Tam dowiecie się ważnych wiadomości na temat najlepszych źródeł magnezu. Na pewno warto wiedzieć, takie rzeczy skąd czerpać różne składniki itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MalaMi Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2021 22:52 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie dobrego cateringu w okolicach Wrocławia to polecam wam super catering Margaret Horeca. Oferują świetne dania mięsne. Ostatnio jadłam stamtąd pyszny gulasz |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomek02
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2021 20:10 Temat postu: |
|
|
Zacznę od tego, nigdy nie sądziłam, że catering dietetyczny może być aż tak dobry. Z całego serca polecam catering dietetyczny mysłowice. Wraz z mężem jesteśmy zachwyceni. Powiedzcie mi, czy wasi mężowie są skłonni spróbować diety pudełkowej ? Mój był sceptyczny ale teraz, 10 kg mniej i sam się nie może doczekać następnej dostawy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olek50
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2021 20:32 Temat postu: |
|
|
Według mnie dieta pudełkowa nowy sącz jest dla każdego i każdy powinien jej wypróbować. garycatering.pl dostarcza bardzo dobre i syte jedzenie przy stosunkowo dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony z ich diety pudełkowej ^^ |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda40
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2021 11:41 Temat postu: |
|
|
catering dietetyczny warszawa był dla mnie czymś nowym. Wystarczyło, że skorzystałem raz i zakochałem się w chefbox.pl
Bardzo dobre jedzenie i takie syte, że nie ma opcji o podjadaniu
Zobaczymy jak będzie dalej, ale jak na razie catering dietetyczny od chefbox wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
oliwia039
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2021 19:24 Temat postu: Catering dietetyczny warszawa |
|
|
Bardzo przypadł mi do gustu catering dietetyczny warszawa oraz ich dieta pudełkowa. Bardzo ciekawa oferta i smaczne jedzenie. Korzystam już jakoś 4 miesiąc i do tej pory ani razu mnie nie zawiedli. Polecam wypróbować catering dietetyczny od wykwintnybox.pl
Warto! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama Ważna osoba

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kamil84
|
Wysłany: Czw Mar 18, 2021 00:28 Temat postu: catering dietetyczny warszawa |
|
|
Wypróbowałem już wiele cateringów i ich diet pudełkowych... większość jest bardzo słaba. Najlepszy dla mnie okazał się catering dietetyczny warszawa od bombacatering.pl
Ciekawa oferta, smaczne jedzenie, zawsze dostarczane na czas. W końcu przestałem jeść niezdrowe jedzenie, a zacząłem się zdrowo odżywiać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
malencja Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Czw Mar 25, 2021 08:44 Temat postu: |
|
|
też mam za sobą różne przygody z cateringami. Obecnie zamawiam z Victory Diet (działają w Warszawie i w Łodzi). Jestem zadowolona, dieta jest smaczna, kilogramy lecą w dół a ja w każdej chwili mogę się bez problemu skontaktować z dietetykiem. Oczywiście dodatkowo ćwiczę sobie jeszcze w domu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mindi Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2021 18:41 Temat postu: |
|
|
Ze swojej strony bardzo Wam polecam catering dietetyczny https://lookfit.pl/ Korzystam z ich usług już kolejny tydzień i jestem zadowolona. Posiłki są smaczne, świeże i zawsze dostarczane punktualnie pod drzwi. Mają spory wybór diet, więc jestem przekonana, że z łatwością znajdziecie opcję dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2021 18:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |