Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tini Pierwsza pomoc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2017 21:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ariadna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2018 21:49 Temat postu: |
|
|
Kolorowe paznokcie na pewno są fajne i ładnie wyglądają, ale nie można też zapominać o ich pielęgnacji. Ja niestety przez wiele lat używałam tylko kolorowych lakierów, aż w końcu moje paznokcie się zbuntowały, zaczęły się łamać i rozdwajać. Na szczęście poszłam po rozum do głowy i kupiłam odżywkę do paznokci http://goldenrose.pl/produkty/paznokcie/odzywki-do-paznokci/black-diamond-hardener---odzywka-wzmacniajaca-paznokcie---golden-rose.html. Po niedługim czasie moje dłonie były już w bardzo dobrym stanie Polecam, jeśli też macie jakieś problemy z paznokciami. A teraz nadal używam też odżywki, staram się stosować już jako bazę pod kolorowe lakiery i póki co problem łamliwości i rozdwajania się nie powrócił |
|
Powrót do góry |
|
|
Lila087 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2018 22:23 Temat postu: |
|
|
Bardzo mi się podoba nietypowy i rzucający sie w oczy manicure. Wystarczy kupić w internecie różnego rodzaju akcesoria i ozdoby na paznokcie - https://www.cocolita.pl/akcesoria-do-manicure/indigo-efekt-syrenki-roz i zacząć eksperymentować. Teraz krzykliwy manicure jest dość powszechny więc trzeba kombinować żeby się wyróżnić. |
|
Powrót do góry |
|
|
owieczka Ważna osoba
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2018 14:57 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny czy używacie takiego lakieru Como Milano Lakier Hybrydowy Uv Led Wild 606 5 ML, bo właśnie zamówiłam go dla przyjaciółki na https://malahit.pl/product-category/paznokcie-i-dlonie/lakiery-hybrydowe/como-milano/ . Jest to naprawdę wysokiej jakości produkt, dzięki któremu można profesjonalnie wykonać manicure. Wiecie co w sklepie malahit.pl był teraz przeceniony o 40% i zapłaciłam za niego 11,34 zł. |
|
Powrót do góry |
|
|
cedar83 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2018 12:14 Temat postu: |
|
|
Świetny pomysł. Sylwester to czas kiedy można zaszaleć. WIęc takie kolory - szczególnie intensywne, są jak najbardziej wskazane. Dodaj do tego jakieś fajne ozdoby. Może efekt holo na przykład? Myślę, że takimi paznokciami podbijesz imprezę |
|
Powrót do góry |
|
|
mefiu34 Normal
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2019 10:34 Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny
Ja aktualnie poszukuje miejsca gdzie mogłabym wykonać manicure hybrydowy kraków.Postanowiłam, że nadszedł czas oddać paznokcie w profesjonalne ręce i przy okazji chcę iść na całość i dodatkowo wykonać pedicure kraków. Polecicie jakieś fajne miejsce ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Weronika2405
|
Wysłany: Pią Maj 24, 2019 15:13 Temat postu: |
|
|
Ja na Sylwestra w zeszłym roku szukałam specjalnie kosmetologia Trójmiasto. Nie mogłam zdecydować się, czy robić zwykły manicure Gdańsk czy paznokcie żelowe Gdańsk, ale kosmetyczka mi dobrze doradziła. jak robiłam paznokcie sama, za bardzo niszczyłam sobie płytkę paznokcia... |
|
Powrót do góry |
|
|
Lilcia00
|
Wysłany: Nie Maj 26, 2019 23:25 Temat postu: |
|
|
Ja nie cierpię malować paznokci, smród lakierów mnie osłabia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Jorhi50
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2019 14:41 Temat postu: |
|
|
Do mnie zawsze przemawia standardowy czerwony kolor.
__
szafy metalowe |
|
Powrót do góry |
|
|
Grocu56
|
|
Powrót do góry |
|
|
Konstantynos
|
Wysłany: Nie Cze 23, 2019 13:28 Temat postu: |
|
|
hejeczka wam |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Pon Gru 02, 2019 17:18 Temat postu: |
|
|
Nie przepadam za malowaniem paznokci, zatem nie zdarza mi się to zbyt często. Mam raczej większy kontakt z podologiem https://podomedicol.pl/plastyka-walow-okolopaznokciowych.html jak z manicurzystką. Od lat mam problem z wrastającymi paznokciami. Zastanawiam się nad plastyką wałów paznokciowych wg Arkady. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamika Nowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
nuxa Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2020 10:00 Temat postu: |
|
|
ja też kolekcję lakierów mam w domu całkiem sporo w ogole teraz jak siedze w domu to mam jakoś więcej czasu na to by zadbac o siebie - też tak macie ? Nawet zdarzyło mi się już kilka razy zaszaleć na zakupach online ;p kupiłam kilka kosmetycznych nowości, m.in ten naturalny utwardzacz BIO POWER z eveline. Już po kilku aplikacjach widać efekty |
|
Powrót do góry |
|
|
dyzer
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2020 13:44 Temat postu: |
|
|
takie paznokcie mi się bardzo podobają |
|
Powrót do góry |