Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tini Pierwsza pomoc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 19:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
karrolaart
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2018 16:34 Temat postu: |
|
|
Niezły ten kosz ! _________________ aqua marina monster |
|
Powrót do góry |
|
|
matejko1988
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2018 11:22 Temat postu: |
|
|
Dokładnie powyższa odpowiedź jest jak najbardziej adekwatna. Oczywiście warto gdyby ktoś z większym stażem to potwierdził. _________________ Gdy kochamy łudzimy najpierw siebie a potem innych. Świat to nazywa romansem. |
|
Powrót do góry |
|
|
welshcorgi
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2018 15:02 Temat postu: |
|
|
Nie widzę innego miejsca niż łazienka na taki kosz. Jednak różne są sytuacje, dlatego potrafię zrozumieć Twój wybór. _________________ Ciebie będę kochać zawsze, a ty będziesz zawsze kochał miłość. |
|
Powrót do góry |
|
|
Petronela1 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Wto Mar 13, 2018 19:35 Temat postu: |
|
|
U nas kosz stoi po prostu w rogu łazienki. Musieliśmy wybrać niewielki rozmiar kosza, żeby w ogóle się zmieścił. Łazienkę niedawno remontowaliśmy, żeby móc wpasować w nią również suszarkę do prania, która mi się zamarzyła (z technologią SMART od Candy ). Dlatego każdy centymetr był na wagę złota żeby suszarka weszła bez problemu. Może kosz nie jest przez to najbardziej pojemny, ale najwyżej będę częściej prała |
|
Powrót do góry |
|
|
Justa4 Normal
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2019 23:23 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od tego jak dokładnie wygląda Twoja łazienka. U mnie jest sporo miejsca od kiedy zdecydowałam się na prysznic zamiast wanny (coś takiego jak kabiny prysznicowe wrocław). Wtedy zyskałam naprawdę sporo miejsca i mogłam bez problemu ustawić kosz narożny w jednym z rogów łazienki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Uraja59
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2019 15:13 Temat postu: |
|
|
U nas kosz znajduje się w pomieszczeniu gdzie jest pralka oraz suszarka.
__
obrona za jazdę po pijanemu |
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Paź 27, 2019 19:03 Temat postu: |
|
|
Póki co to ja mam większy problem ponieważ poszukuję link do produktów które sprawdzą się przy aranżowaniu i projektowaniu łazienki hotelowej. Coś w stylu suszarek do rąk, dozowników na mydła i tak dalej gdzie polecacie zamawiac takie rzeczy? |
|
Powrót do góry |
|
|
Margot Starsza gwiazda
|
Wysłany: Sro Lis 27, 2019 17:27 Temat postu: |
|
|
Skro przy temacie prania jesteśmy to czy ktoś z Was używa może środków do prania Surf? Maja teraz świetną promocję: https://www.promocjeunilever.pl/surf/ , z której warto skorzystać. Super działają, dopierają, fajnie pachną i są w dobrej cenie. A teraz jeszcze ta promocja! |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Pią Sty 10, 2020 17:16 Temat postu: |
|
|
Chciałabym mieć w tej chwili wyłącznie taki problem, jak kosz ustawić Niestety, ja mam inny problem, jaką suszarkę półprofesjonalną wybrać https://www.lodo.pl/ ? Przy działalności gospodarczej, gdzie sporo odzieży roboczej, zakup takiej suszarki oraz pralki, to być może i wydanie sporej kwoty pieniędzy. Jednakże kiedy nie trzeba będzie korzystać z pralni, taki wydatek szybko się zwróci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Clapka
|
Wysłany: Sob Sty 11, 2020 21:10 Temat postu: |
|
|
Serio takie pytania są nawet? To ty tam mieszkasz _________________ Zegarki Męskie |
|
Powrót do góry |
|
|
olaa18
|
Wysłany: Pon Sty 13, 2020 12:49 Temat postu: |
|
|
może trzeba kupić mniejszy kosz? |
|
Powrót do góry |
|
|
Griyefa39
|
|
Powrót do góry |
|
|
KLAU_diusz
|
Wysłany: Wto Sty 21, 2020 09:11 Temat postu: |
|
|
No wydaje mi się, że przede wszystkim trzeba tak postawić, żeby nie wadziło to nikomu. Ja na przykład mam z tym duży problem, bo mam dużą pralkę. Kupiłem jakiś czas temu półprofesjonalną pralkę na https://www.lodo.pl/. Sprzęt sprawuje się świetnie, ale prawda jest taka, że zajmuje też troszkę więcej miejsca niż normalnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marzena21 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2020 19:25 Temat postu: |
|
|
Jeśli dotyczy Cię właśnie ten problem to pamiętaj, że znam miejsce, gdzie powinnaś znaleźć o wiele więcej bardzo dobrych treści na ten temat. Polecam jak tylko znajdziesz czas ponieważ faktycznie warto według mnie - https://superbateria.pl/akcesoria-lazienkowe . |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2020 19:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |