Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Domaniurka Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2020 08:15 Temat postu: Fotowoltaika w firmie? |
|
|
Czy wiecie może o jakichś dotacjach na taką inwestycję w Warszawie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2020 08:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stazella Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
SeMaja
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2020 21:13 Temat postu: |
|
|
jeśli interesuje Cię fotowoltaika to polecam Ci kontakt z firmą agrosolar.pl Znam ich osobiście i wiem, że pracują tam osoby dobrze zorientowane w temacie dofinansowań, jak również finansowania instalacji w bardzo korzystnej ofercie. Wiem też, że działają w Warszawie Powodzenia! _________________ Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co Ci się trafi <3 |
|
Powrót do góry |
|
|
Bizzy
|
|
Powrót do góry |
|
|
loren Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2020 19:21 Temat postu: |
|
|
ogolnie jesli chodzi o dotacje z fotowoltaiki, to moge polecic firme Levada z Krakowa, oni ogarniaja te tematy mi pomogli przygotowac wszystkie papiery wiec wiedza co i jak |
|
Powrót do góry |
|
|
Klaudiaa Ważna osoba
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2020 11:50 Temat postu: |
|
|
Polecam niedaleko Wawy . Świetna firma
Ostatnio zmieniony przez Klaudiaa dnia Sro Paź 28, 2020 14:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Green
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2020 20:38 Temat postu: |
|
|
Właśnie czy też są dofinansowania dla firm? |
|
Powrót do góry |
|
|
cesarzowa Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 13:22 Temat postu: |
|
|
Cieszę się za każdym razem kiedy ktoś interesuje się tematem ekologicznej energii. Osobiście mam zainstalowane panele słoneczne na dachu, dzięki czemu nie płacę już rachunków za ciepłą wodę i ogrzewanie przez prawie cały rok. Nie lubię opalania węglem czy gazem, tak przecież zatruwamy środowisko. Warto dowiedzieć się co jest przyczyną efektu cieplarnianego, możecie wpaść np. tu https://www.casfera.pl/globalne-ocieplenie-skad-sie-bierze-i-co-je-powoduje/ aby zainteresować się naszą planetą już teraz! |
|
Powrót do góry |
|
|
Konreliuszowo
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2020 09:54 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem taka fotowoltaika w firmie nie ma większego sensu. Na pewno nie jest to opłacalne w domach jednorodzinnych, a co dopiero w firmie. _________________ prawo jazdy kategoria b kielce |
|
Powrót do góry |
|
|
Kuniz
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2020 20:48 Temat postu: |
|
|
Czy na firmę też można dostać dotacje? _________________ deski surfingowe |
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Ważna osoba
|
Wysłany: Sob Paź 03, 2020 18:57 Temat postu: |
|
|
Kuniz napisał: | Czy na firmę też można dostać dotacje? |
Wydaje mi się, że taka możliwość istnieje. Ostatnio trafiłem na firmę https://ecocalma.pl/ i coś mi się wydaje, że tutaj czytałem na ten temat. Nie mam pojęcia jak wyglądają formalności i ogólnie ile jest tej dotacji czy całość czy ileś tam procent dlatego wejdź na stronę i dowiedz się o szczegółach. |
|
Powrót do góry |
|
|
owieczka Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2020 12:43 Temat postu: |
|
|
A czy ktoś z was może kojarzy firmę Respect Energy ? Pytam, ponieważ szukałam właśnie dostawcy dobrego zielonej energii i w sieci pokazała mi się ich strona. Oferta oraz warunki współpracy wydają się całkiem atrakcyjne. Podoba mi się również to, że kładą duży nacisk na to, aby dbać o naszą planetę. A co wy sądzicie na ich temat? |
|
Powrót do góry |
|
|
Klaudiaa Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2020 14:12 Temat postu: |
|
|
Jak najbardziej tak!! Polecam do tego firmę SPR Polska. Nawet tworzyli farmy fotowoltaiczne! |
|
Powrót do góry |
|
|
Marzena21 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2020 16:44 Temat postu: |
|
|
Niedawno w necie napotkałam się na dane odnośnie tego tematu na blogu - https://ggefotowoltaika.pl/fotowoltaika-dla-domu .To nadzwyczaj wartościowy wpis. W mojej opinii można się dzięki nim dużo doedukować. Zapoznajcie się sami a nie pożałujecie. Są tam także inne super wpisy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Exel
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2020 21:42 Temat postu: |
|
|
Firma też może dostać dotację? Myślałem, że tylko osoby prywatne _________________ marketing-net24.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2020 21:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |