| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
nuxa Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2020 16:47 Temat postu: Sezonowe warzywa i owoce - zakupy w sieci ? |
|
|
Hej moje drogie Czy macie jakieś namiary na sprawdzone sklepy/producentów,/dostawców sezonowych warzyw i owoców? zależy mi na firmach działających w Warszawie bo tu mieszkam. z góry dzięki :* |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2020 16:47 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
malencja Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Wto Sie 04, 2020 10:18 Temat postu: |
|
|
ja to mam to szczeście, ze moi dziadkowie i rodzice mieszkają na wsi więc wszystko mam od nich z działki do tego jeszcze jakieś jaja, mięso, mleko. podzieliłabym się nawet z Tobą ale mieszkam w okolicach Wrocławia także kawałek drogi ;/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
innadorin Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Wto Sie 04, 2020 17:39 Temat postu: |
|
|
no mieć rodzinę na wsi to jest coś ale spokojnie nuxa i dla nas nic nie jest stracowne. tez jestem warszawianką z krwi i kości i nie mam znajomych czy rodziny na wsi. ale zamawiam w internecie ekologiczną żywność z Rano Zebrano, oni działają w Warszawie właśnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nuxa Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Wto Sie 04, 2020 19:03 Temat postu: |
|
|
| innadorin napisał: | no mieć rodzinę na wsi to jest coś ale spokojnie nuxa i dla nas nic nie jest stracowne. tez jestem warszawianką z krwi i kości i nie mam znajomych czy rodziny na wsi. ale zamawiam w internecie ekologiczną żywność z Rano Zebrano, oni działają w Warszawie właśnie. |
ooo super, to coś dla mnie dziękuje sprawdze na pewno. co od nich zamawiasz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
innadorin Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2020 07:48 Temat postu: |
|
|
| nuxa napisał: | | innadorin napisał: | no mieć rodzinę na wsi to jest coś ale spokojnie nuxa i dla nas nic nie jest stracowne. tez jestem warszawianką z krwi i kości i nie mam znajomych czy rodziny na wsi. ale zamawiam w internecie ekologiczną żywność z Rano Zebrano, oni działają w Warszawie właśnie. |
ooo super, to coś dla mnie dziękuje sprawdze na pewno. co od nich zamawiasz? |
ojj latwiej by mi było powiedzieć czego nie zamawiam haha mają warzywa od rolników, owoce, nabiał, mięso, ryby. ale też sporo produktów sypkich, przetworów, kiszonek. no do wyboru do koloru ceny umiarkowane, dostawa pod same drzwi, sympatyczna obsługa. dla mnie super  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nuxa Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2020 09:48 Temat postu: |
|
|
wow bardzo Ci dziękuje widze, ze rozmawiam z bardzo doświadczoną klientką haha zamówienie już prawie skompletowane będę zamawiać na przyszły wtorek doczekać się już nie mogę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
innadorin Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2020 11:29 Temat postu: |
|
|
super, czekam w takim razie na informacje jak wrazenia jak juz odbierzesz zamowienie i cos dobrego z tych produktow wyczarujesz na pewno polecam nabiał, jajecznica z tych jaj to jakiś kulinarny kosmos  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jabadoo
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominika1988
|
Wysłany: Sro Paź 07, 2020 17:35 Temat postu: |
|
|
| Wszystkie niezbędne nasiona, narzędzia, nawozy do ogrodu i rolnictwa na pewno znajdziesz w tym sklepie https://wpolu.pl/ Zaopatrzam się w nim od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Weni
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2020 12:29 Temat postu: |
|
|
| Najlepiej mieć własny ogród |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nuxa Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2020 10:03 Temat postu: |
|
|
| innadorin napisał: | super, czekam w takim razie na informacje jak wrazenia jak juz odbierzesz zamowienie i cos dobrego z tych produktow wyczarujesz na pewno polecam nabiał, jajecznica z tych jaj to jakiś kulinarny kosmos  |
oj poszalałam w kuchni, poszalałam zamowienie dotarło kompletne, na czas. pan dostawca bardzo uprzejmy. na pewno będe korzystać częściej a tak w ogole to jasne, ze najlepiej byłoby mieć własny ogród ale nie każdy ma takie rarytasy pod nosem niestety  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
innadorin Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2020 11:46 Temat postu: |
|
|
dokladnie jak się nie ma własnego ogrodu to trzeba sobie radzić inaczej tak czy siak fajnie, ze jestes zadowolona z zakupów w RZ. Korzystaj częściej  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kuchmarek
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2020 13:09 Temat postu: |
|
|
| Nigdy nie zdarzyło mi się składać zamówienia na warzywa ani owoce przez internet |
|
| Powrót do góry |
|
 |
slawek3332 Ważna osoba

|
Wysłany: Sob Lis 28, 2020 06:05 Temat postu: |
|
|
| Jeśli chodzi o zakupy to ja od bardzo dawna kupuje w sklepie internetowym https://www.twojstragan.pl .W tym sklepie zawsze kupię to na co mam ochotę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DKorasiowski
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2020 11:33 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem powinniśmy jeść bardzo dużo takich sezonowych warzyw i owoców. Dobrze to wpływa na nasze zdrowie  _________________ jaka latarka taktyczna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2020 11:33 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |